Live på Bageriet

fred 17e feb   21.00

YLVA OLSSON och BLÅ MÖLN ORCkESTER

med musik av sin  skiva  ENTRÈ   50:-

Lörd 18e   feb  22.30

LINDERS LIST

med funkie och blues

Måndag 20e  feb   20.00

TVÅ ISLANDS BLUES

med Björn parsson från Gotland och

dr Masaki  Hayashi från Japan

http://www.youtube.com/watch?v=7IczI32f_Qc

bageriets Lunch och after work

Ändrade ÖPPET tider PGA Byggnation
Måndag, tisdag, onsdag :  Lunchstängt, Vi öppnar 17.00

Tors, fred, Lör, Sön  öppet från 11.30 med lunch

ALLA DAGAR  AFTER WORK    17.00-19.00

Glada priser på  mat , dryck  och Tapas meny

Torsdag:  Fläsk med Raggmunkar
Fiskgryta med aioli och räkor

Fredag: Biffmedaljonger med rosépepparsås,
Chili con carne

Lördag :     Hemgjorda kroppkakor

Alltid dagens pasta och vegetariskt alternativ  PRIS   72:-

ngår Bröd, smör sallads buffé Måltids drycka.   Läsk , lättöl  10:-
À la carte från 17.00 med Nunnans meny
För Bordsbeställning: 212804, 212894  www.nunnan.com

FREDAG den 3e FEB     KL 18

AFTER WORK MED SULAN CITY STOMPERSBarbershop

Bageriets Lunch

Vecka 3

Måndag:  Kryddjärpar med tomatsås o ris
Fläskstek med rödvinsås o rostade brysselkål
Tisdag:   Panerat flundrafilé med Dillmajonäs
          Hemgjorda köttbullar med gräddsås o lingon
Onsdag:  Fläsk med raggmunkar
Saffransfiskgryta med rotfrukter
 Torsdag: Pannbiff med Getost och balsamikosås
          Lasagne il forno
Fredag:  Fläskkottletter med rosepepparsås
Black angus burgare med pommes och dip
Lördag   Hemgjorda kroppkakor

vecka 4
Måndag:   Isterband med stuvad potatis o rödbetor
Chili con carne
Tisdag:    Fiskgryta med aioli och räkor
Fläsklägg med rotmos
Onsdag     Fläsk med raggmunkar
Kyckling wok med ris
Torsdag:  Äggfylld  Köttfärslimpa med tomatsås o potatis
Sydlänskt fiskgratäng med tomat, kapris,örter
 Fredag:  Biffmedaljoner med rosépepparsås
Grillspett med grönsakröra tzatziki potatis
Lördag :     Hemgjorda kroppkakor
FREDAGAR AFTER WORK 15-19   MAT o DRYCK 100:-

Bageriets LUNCH vecka 2

Måndag: Nötstek med gräddsås, lingon och potati

Korvgryta med ris

Tisdag: Strömmingsflundra med kajpsmör

Grillade kammben med BBQ-sås och stekt          potatis

Onsdag: Fläsk och raggmunkar

Biffwok

Torsdag: Svensk sjömansbiff

Soyafärsfylld squash med tomatsås

Fredag: Biffmedaljonger med kantarellsås

Black Angus-burgare med pommes och dip

Lördagar KROPPKAKOR med vitsås eller skirat smör.

Alltid dagens pasta och vegetariskt alternativ. Samt stor lunchmeny

PRIS   72:- Bröd, smör, salladsbuffé måltidsdricka ingår.      Läsk , lättöl  10:-

För bordsbeställning: 212804, 212894          FREDAGAR AFTER WORK

Öppet alla dagar från 11.30

För bordsbeställning: 212804, 212894

À la carté från 15.00 med Nunnans meny också

Trettondagshelgen på Bageriet

Trettondagsjazz på Bageriet fredag 6/1 21.00

Trettondagsjazz med Andreas Pettersson och gästsångerskan Molly Pettersson Hammar.

Publiken bjuds på en blandning av jazz och soul av bästa kvalitet. Don´t miss.
Kvällens band:
Andreas Pettersson, gitarr. Jonas Granberg, saxofon. Josef Karnebäck, bas.
Marcus Grufstedt, trummor.
Musiken börjar 21.00. Entré 100:- Roxymedlem/student 80:-

Lördag 7/1 22.30
Johan Norrby, Lennart Bäck och Patrik Silvereke från BACCHII BRÖDER underhåller med egna låtar och covers.
Frivillig entré, välkomna!